25 Sentyabr, 2017 - Bazar ertəsi
Çiçək peçenyesi – HAZIRLANMA QAYDASI

Çiçək peçenyesi – HAZIRLANMA QAYDASI

 

Ləvazimatlar

Marqarin və ya kərə yağı – 250 mq

Yumurta – 1 ədəd

Şəkər pudrası -2 stəkan

Qabartma tozu – 1 ədəd

Vanil – 1 ədəd

Lazım olan qədər un

 

Hazırlanması

Bütün bu ləvazimatları qarışdırıb xəmir hazırlayın. Xəmirin dörddə birini kənara qoyun. Ayırdığınz xəmirə 1 xörək qaşığı kakao əlavə edib, kakaolu xəmir hazırlayın. Həm kakaolu həm digər xəmirdən kiçik ölçüdə toplar hazırlayın. Bu topları birləşdirərək çiçək düzəldin. Peçenyeləri əvvəlcədən 180 dərəcədə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin. Nuş olsun!

Haqqında Əkinçi